2012. december 8., szombat

Variáció "világkormányra"
Egységben az erő...arra könnyű rájönni, hogy az emberek EGYesítésének legjobb és talán egyetlen módja, ha sikerül egy mindenki által elfogadható, közös célt találni számukra, és/vagy egy közös ellenséget... Élni, túlélni pedig talán mindenki szeret, szeretne. Tehát egy olyan ellenségkép víziója, ami az egész emberiség túlélését veszélyezteti, tökéletesen megfelel e célnak.
Akik képesek önállóan gondolkodni, azokban talán felmerül, hogy nem is kell vizionálni ezt az ellenségképet, hisz az nagyon is létezik. Ők a nemzetközi háttérhatalom, a cion-szabadkőművesség, a york rítus, az illuminati, a piramis a szemmel, vagy kinek hogy tetszik.Hatalmuk kiterjesztése érdekében ők "ugrasztanak egymásnak" minket, birkákat, csodás találmányaikkal ők sebzik földanya testét, ők "szórakoznak" az időjárással, génmanipulált sz@rjaikkal, levegőbe szórt mérgeikkel ők siklatják ki gyakorlatilag az egész földi létformát. Akinek szeme van, az ezt látja.

A túlélésünket fenyegető közös ellenség tehát létezik, egyetértés az ellenük való fellépésben még sincs. Hol a hiba? Rossz az elmélet? Vagy csak arról van szó, ezt a "közhelyet", miszerint "egységben az erő" az ellenség is ismeri, sőt nem csak, hogy ismeri, velünk ellentétben érti is. Ugyanakkor érti, és párhuzamosan alkalmazza az "oszd meg és uralkodj" elvét is. Ezzel pedig eléri, hogy mi folyton 20-ad rangú kérdéséken vitatkozzunk, a lényegi dolgoktól fényévekre... Az viszont nyilvánvaló, hogy az "egységesítés", ugyan "világ szinten", célja a háttérhatalomnak is. Ehhez szükséges egész földre kiterjedő, egységes világkormány megalakítása. Ily módon kívánják a hatalmat saját kezükben centralizálni. Ennek érdekében alkalmazzák is a fent említett technikákat. Rendszeresen találnak nekünk ellenségképet, többnyire persze a saját soraikból emelnek embereket, mozgalmakat eme "magasztos" feladatkörbe. Félhettünk Hitlertől, a kommunista birodalomtól, a terroristáktól, újabban pedig magunktól, hisz olyan ostobák és gyarlók vagyunk, hogy mint "emberiség", képesek vagyunk tönkre tenni az egész bolygónkat. Mi emberek, és nem az általuk működtetett multinacionális cégek és a hozzájuk kapcsolódó infrastruktúra a felelős természet pusztulásáért. Általánosan elfogadott tézis, hogy az egész emberiség felelős a természet katasztrofális pusztulásáért, és még a globális felmelegedésért is.(google: globális felmelegedés svindli) Ez utóbbival már közelítünk a végcélhoz, hisz ez már egy olyan kérdés, amiben érdekelt az egész emberiség, hisz mind ezen a bolygón élünk. Így hát felülről, akarom mondani a háttérből irányítva, a bolygóért aggódni, ideális hivatkozási alap, a globális törvények bevezetésére, a világkormány előkészítésére, de minden bizonnyal még nem elég.

Vannak ugyanis kételkedők, akik ezt átlátják. Jellemzően az "ÉBREDŐK" már csak legyintenek, mikor a globális felmelegedés dogmáit meghallják.Valami súlyosabbra van szükség, valami olyanra, ami az "ÉBREDŐK" világképébe is beleillik. Valami olyasmi óriási volumenű dolog, ami ugyanakkor szintén az egész emberiség túlélését fenyegeti.

Elég komoly kritériumok, meg lehet ennek felelni?

Igen, a "világok harcának" gondolata tökéletes megoldásnak tűnik. Jön az idegen civilizáció, ami annak ellenére, hogy állítólag jóval magasabb fejlettségi szinten van, mint az emberiség, mégis ugyanazzal a pusztító habitussal van megáldva, így hát jönnek és ki tudja miért, de elpusztítják a földet...Ha csak, végre össze nem fog az emberiség, döntéshozóit egy globális hatalmi szervbe nem tömöríti, és együttesen fel nem lép az alienek ellen.

Azt mégsem teheti meg a háttérhatalom, hogy saját magukat jelöli meg közös ellenségnek...viszont mivel szükség van rá jönnek az UFO-k. A technológia már rég adott hozzá, hogy holografikus kivetítővel UFO-kat varázsoljanak az égre (keres: Blue Beam Project), továbbá tucatnyi UFO-ja van a CIA-nak is. Az ébredő blog oldalak szinte mindegyike UFO-lázban ég. Egymást érik a csodás gabonakörök, amik közül szinte minden másodikban, valami háttérhatalmi szimbólumot lehet felfedezni. Közben tömegek várják a "nagy találkozást".


Tehát a helyzet adott, és amint Alan Watt és William Cooper is alátámasztja, nagyon is valós annak veszélye, hogy a világkormány megalapítása, egy (ál)ufo támadás következménye lesz.

Külön kell tehát választanunk az "ősi idegenek"-t és a az új kori (new age) ufo jelenségeket! És persze érdemes több szempontból megvizsgálni a dolgokat!

Elgondolkodtatóak az alábbi sorok is...Blue Beam projektről a Jelenések könyvében?13. 
És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.

14. 
És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
 


A "földönkívüliekről":
Hogy  mi is az a Blue Beam Project?


Folytatásért katt!

4 megjegyzés:

 1. Véleményem szerint itt sokkal töbről van szó, mint egy ál UFO támadás megrendezéséről. A luciferi világhatalom tisztában van a bibliai próféciákkal, Jézus és szentjeinek visszatérésével. Az emberiséget tehát arra kondícionálják, hogy harcoljonak ez ellen az űrből jövő támadás ellen, amit meg is tesznek Armagedonnál. Vesztükre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 2. Igen, nagy valószínűséggel a fent leírtak, csak egy kis részét képezik egy sokkal bonyolultabb tervnek. Jó is, hogy felhoztad, köszi! Mindenesetre a jelenések könyvében is találunk rá utalást:
  13.
  És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
  14.
  És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.

  VálaszTörlés
 3. Nem hiszem, hogy a biblia, vagy annak valamelyik része képes leírni azt a kifejezést, hogy ENERGIAFEGYVER. Pl. 911 (2001 09. 11.) egy ilyen bemutató volt, legalábbis a 3db WTC épület lebontása. A repülőgépek már valamilyen holografikus technológiával lettek vetítve a nézőknek, az épületbe becsapódás rajzfilm fizika alapján ment (gyalogkakukk becsapódik a hegyoldalba, de ő átmegy rajta, a prérifarkas meg nem) az épületek lebontása valamilyen sugárzás hatására történt, a környező utcákban parkoló autók fémrészeinek spontán rozsdásodása és a légifotók alapján erre a következtetésre jutottak a kutatók. +akik a termites robbantást nyomják, azokról kiderült közben pár dolog, így teljesen hiteltelenekké váltak, Dr. Jones pl., aki a hidegfúziót is "leleplezte", köszönjük neki, később a 911 ügyben fejtette ki "áldásos" tevékenységét.
  http://www.richplanet.net/rp_genre.php?ref=76&part=1&gen=2

  VálaszTörlés