2013. február 8., péntek

Jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat

Ez alkalommal egy "villámposzttal" szeretnék kedveskedni, melynek megírását kedves barátom alábbi videója motiválta. Remélem minél többen megértitek a videó üzenetét és sikerül egy széleskörű társadalmi vitát útjára indítani!

"Jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat"


"Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted,
Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot!
"

Ha az alábbi videó megnézése után is még egy szabad demokratikus ország, állampolgári jogokkal megáldott polgárának hiszed magad, és nyugodtan folytatod a napi rutinodat, akkor el kell, hogy szomorítsalak, valójában óriási bajban vagy! Egy gyarmat adósrabszolgája vagy, ez tény! Ha pedig nem vagy/vagytok készek ez ellen tenni, akkor ennyi erővel a helyett, hogy március 15-én, díszmagyarban, kokárdával a szíved felett szavalod a Nemzeti dalt, miszerint "Rabok tovább nem leszünk!", nyugodtan telibe sz@rhatod Petőfi, vagy akármelyik általad tetszőlegesen választott nemzeti hősöd sírját, mert hallgatásod, belenyugvásod pont ennyivel egyenlő!


Mondd mire vársz, mikor Schwarz (Soros rokon), akarom mondani Morvai Habisztina is, aki hivatalosan a Nemzet megmentésén dolgozik, csak mellébeszélni képes?



Óriási köszönet a videóért Etam Samatnak!

7 megjegyzés:

  1. Hali.

    "Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted,
    Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot!"

    Ez az idezet kitol van?Egyebkent nem csak a kis holgynek magas a feltett kerdes, ensem igazan ertem.Vagyis ha o nemtudja megvalaszolni ott a hejszinem es idot ker hogy majd utana nez, akkor en megyek is szantani vetni hogy legyen mit enni az okos urasagoknak.

    VálaszTörlés
  2. Milyen jogfolytonosság? Az előző kádári népköztársasággal? Az azelőtti 45-48 közöttivel? Vagy a 44-45-sel? Vagy az azelőttivel? (1920-1944) Legjobb lenne tiszta lappal egy újat kezdeni, de nem ezekkel az emberekkel. Itt kb. 500 éve a janicsárok vezetik az országot, csak nekik van jövőjük, a többiek vagy lázadók(10%), vagy birkák(90%), de az biztos, hogy nem élhetnek úgy, ahogy lehetne. Van egy sokkal jobb ötletem, a hiábavaló szélmalomharc helyett: KI KELL VÁLNI A SZ*RBÓL, és építeni egy saját országot, ez már annyira korrupt (fertőzött) hogy menthetetlen, esetleg még menthető, de csak rengeteg áldozattal, amit senki nem akar vállalni. Ha esetleg olyan vezetés lenne, aki mégis, a nép nagy része nem akarná, nem értené, pedig, az adósság visszafizetésének teljes megtagadása esetén is lehetne áramot,(Paks állami tulajdon) gázt,(oroszokkal ki kell egyezni valahogy) kaját,(szántóföld van) vizet adni az embereknek, ha másképp nem megy, akkor INGYEN, hogy az uzsorások támadásait átvészeljük, utána már könnyebb lenne. (de ez áldozathozatal, amit senki nem akar vállalni)
    1000 éve a harc megy saját magunkkal, Koppány is elvándorolhatott volna, a harc helyett, és még legalább 5 alkalom volt azóta, hogy akik nem akarnak behódolni, meg a birka többséggel leállni, azok kiválhattak volna, de nem szétszóródva, mert akkor az oldott kéve ereje lesz csak az övéké. 56-ban pl. akár 1 millió ember is átmehetett volna Ausztriába, és akkor ott ma lehetne egy pannon autonóm miniállam. Az angolok ezt játsszák 500 éve, mindenhol Angliából kivándorolt, menekült, elküldött emberek hoztak létre országokat, esetenként népirtással, az adott terület lerablásával. A zsugorodás helyett a terjeszkedést választották, a magyarok meg ugyanannyian vannak 500 éve, csak ma már nem az a minőség, alaposan bekavart sok "roma" meg sok szemita, német, török, orosz, stb...

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Ez a video sem érhető már el.. Esetleg egy másik link?

    Köszönöm

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! S, kérlek, nézz rá a "Nimród a Megtévesztő" írásodra is - sajnos, már ott sem él a videó linkje!

    VálaszTörlés
  5. Isten ments , hogy ők védjenek meg !!!

    VálaszTörlés
  6. Én , a JOBBIKOSOK védelméből továbbra se kérek ! Nekünk , nem kell az ÁRJA ideológiája !!!

    VálaszTörlés