2014. január 21., kedd

Diktatúra ITT választást NEM TARTHAT!


A közelmúltban unalmas időmben a Soros Alapítvány és a hozzá tartozó egyéb társaságok honlapjait böngészve észrevettem, hogy eme érdekcsoport, különböző eszközökkel erőteljesen buzdít a választásokon való részvételre. 
Ismerve Soros György közösség-, nemzet- és társadalom rombóló  "munkásságát", kavargó gondolataim közül kipattant a gyanú szikrája.


Miért lehet ilyen fontos Gyuri bácsinak, hogy a magyarok szavazzanak? Mindegy, hogy kire, csak szavazzanak.


Következzen egy lehetséges válasz, ami talán magyarázatot ad az öreg Soros lelkesedésére!

Tudnotok kell, hogy mi a választás tétje. Ezért leírom újra, hogy mi történt eddig, és mi lesz a választás következménye, ha megtartják. Hogy tudjátok, hogy mit kell, mit kellene megakadályozni.

Nagyon röviden eddig az történt, hogy a hazaáruló politikai elit - egy külső pénzügyi magánhatalom segítségével, annak irányításával – a magyar állam MELLETT létrehozott egy Új (diktatúrát megvalósító) Államot, aminek a Magyarország nevet adta. Ez az állam az elmúlt két évben felépítette magát, megalkotta törvényeit, létrehozta szervezeteit, intézményeit, és most arra készül, hogy a választás segítségével a magyarországi néppel ELFOGADTASSÁK törvénytelen, érvénytelen alaptörvényen alapuló hatalmukat. És a választáson kapott legitimáció segítségével a magyar állam HELYÉRE lépjenek, végleg megszüntetve a magyar államot!

Tehát nem bojkottálni kell a választást, nem a választáson való részvétel ellen kell tüntetni azzal, hogy a távolmaradásra szólítunk fel. NEM AZ a megoldás!
Mert azzal ugyanúgy a diktatúrát segítjük, mert akkor azok mennek el, akiket a diktatúra eddig is félrevezetett.

A választás MEGTARTÁSA ELLEN kell fellépni, magát a választást kell megakadályozni.

Azt kell megakadályozni, hogy egy külső megszálló hatalom,egy politikai elit által létrehozott diktatúra választást tarthasson a magyar állam területén.
 


Mert a diktatúra ezzel a választással akarja törvényesíteni a törvénytelenséget.

A hazaáruló politikai elit ezzel a választással akarja legitimálni a diktatúrát, az érvénytelen alaptörvénnyel létrehozott Magyarország nevű államát, ami így a magyar(országi) nép által elfogadva a magyar állam HELYÉRE léphet.

Eddig ez az Ő diktatúrájuk, mely az állami hatalom erejével kényszeríti rá az emberekre a saját jogát.

Ha a diktatúra választást tarthat, akkor az a jog, amit eddig állami erőszakkal kényszerítenek rá a magyar népre, az onnan kezdve a magyar nép egy része által legitimáltan elfogadott joggá válik, amit akik elfogadtak, azok többé nem változtathatják meg. Mert nem lesz többé beleszólásuk, mert a Magyarország nevű államban a hatalom nem a néptől származik!!!

Azt kellene megérteni a magyarországi népnek, hogy ha elfogadja, hogy a diktatúra választást tarthat a magyar állam területén, és ezen a választáson az itt élő nép egy része részt is vesz, akkor a MAGYAR NÉP MAGA HOZ LÉTRE egy külső magánhatalom által irányított, a politikai elit általvezetett diktatúrát az ezer éves magyar állam HELYETT!!!


Na ezt kellene megérteni minden választáson részt vevőnek, hogy mit tesz, mit tetetnek vele, anélkül hogy tudná, anélkül, hogy EZT elmondanák neki.

Ha a választás megtörténik, azzal a magyar nép belenyugszik,egyetlen puskalövés, egyetlen szó nélkül elfogadja leigázását, szabadsága és önrendelkezése elvételét, egy külső magánhatalom önmaga és országa feletti diktatúráját.Teszi ezt úgy, hogy nem is tudja, hogy mit tett, mit tesz. Ez a diktatúra utolsó és legnagyobb aljassága, ha ezt hagyjuk, ha ezt elfogadjuk. Mert utána BÉKÉSEN, a ma élő korosztály 40-50évig nem fog tudni tenni ellene!

Vagyis legtöbbünk életében ez az UTOLSÓ ESÉLY a diktatúra BÉKÉS felszámolására. Mert utána vagy levágandó birkaként azért imádkozhatunk,hogy minél később vágjanak le, (vagyis saját életünk se tőlünk függ majd) vagy bevállalunk egy gazdasági csőddel, polgárháborúval és abból kibontakozó szabadságharccal járó időszakot, ami hatalmas anyagi veszteséggel és emberáldozattal jár majd!

Ez a tétje a választásnak, és a többség még csak nem is látja,hogy ez a tétje!

Tehát nem az a kérdés, hogy KI nyer a diktatúra választásán, mert az mindegy a magyar(országi) nép számára, az nem változtat a diktatúra tényén.

Az a kérdés számunkra, hogy meg tudjuk-e (meg akarjuk-e!) akadályozni a diktatúrát abban, hogy a diktatúrát legitimáló, diktatúrát ELFOGADTATÓ választást tartsanak.

Mert aki ezután nem a diktatúra választásának MEGAKADÁLYOZÁSÁÉRT tesz, hanem vagy nem tesz semmit, vagy netán még részt is vesz a választáson, az ELFOGADJA, legitimálja a diktatúrát.

Összefoglalva:

Aki nem a diktatúra választásának MEGAKADÁLYOZÁSÁN dolgozik, azok mind a diktatúrát segítik anélkül, hogy tudnák, mit tesznek.

A választás eredményeként pedig a magyarországi nép maga számolja fel a saját történelmét, ezer éves államát és egyedül álló alkotmányos rendjét.

És most lehet ignorálni, fejet a homokba vagy a politikusok hátsójába dugni,lehet jönni köpködni rám, meg személyeskedni velem, a választás tétje akkor is ez:

Felismeri-e a magyar(országi) nép, hogy a saját államát, alkotmányos rendjét, múltját és történelmét akarják eltöröltetni vele egy diktatúrán belüli hazug választással?

És ha felismerte, akkor akar-e és tesz-e ellene?

Méltó-e még a magyar(országi) nép őseink nevéhez, hitéhez, eszméihez, hajlandó-e még küzdeni a magyar(országi) nép a saját és mások szabadságáért?

Hajlandó-e a magyar(országi) nép kimondani, hogy
„Ez a mi szabad magyar(országi) hazánk!
Diktatúra ITT választást NEM TARTHAT!


forrás: 
JGL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése