2014. január 23., csütörtök

Eljő a Teremtő fia



Talán nem vagyok egyedül azon feltételezésemmel, mi szerint a földünkön jóval korábban és jóval több civilizáció is élt (élhetett), mint azt a modern történészek többsége állítja. Erre utalnak legalábbis a védikus írások, vagy a maja legendák is többek között. Ebből kifolyólag az sem kizárható, hogy azok a leletek, anomáliák, amiket Eric von Daniken és HistoryChannel-es társai előszeretettel az „ősi idegenekkel” azonosítanak, azok „csupán” egy előző, eddig még ismeretlen földi civilizáció nyomai.

Példának okáért, enyhén szólva is zavarba ejtő, ez a hozzáértők szerint közel 17 ezer éves, Equadorban, a Tayos barlangrendszertől nem messze talált piramis.
Talán fontos megjegyezni, hogy erre felé találta Móricz János a piramisos macskás napos arany lemezt is.


Az első, ami a gondolkodásra képes embernek feltűnhet, hogy tökéletesen ugyanúgy néz ki, mint a háttérhatalom által előszeretettel használt piramis a mindent látó szemmel. Ugyanilyen 13 emeletes mindent látó piramis van például az USA 1 dollárosán.

Hasonlóképpen érdekes, hogy ultraviola fény alá helyezve a csúcsán található szem erőteljesen világít. Annak ellenére tehát, hogy azt a hivatalos verzió szerint Johann Wilhelm Ritter csak 1801-ben fedezte fel, ezen rejtélyes civilizáció képviselői már jóval korábban alkalmazták. Sőt elképzelhető, hogy valamit üzenni akartak vele.

Az érdekességek sorát folytatva, az érdeklődőknek hamar feltűnhet, hogy a piramis aljába (eddig) ismeretlen írásjelek vannak vésve, melyek fordítását a Németországi Nyelvtudományi Intézet professzora, Kurt Schildmann vállalta magára. Magát a nyelvet "pre-sanscript"-nek nevezte el, mivel öregebb az eddig ismert legősibb írásnál is. Schildmann fordítása szerint a piramisba vésett szöveg jelentése:

"Eljő a teremtő fia"

Felmerül a kérdés, ha az eddig beazonosítatlan civilizációk a Teremtővel, illetve annak fiával (Jézussal(?), aki a Biblia szerint 15 ezer évvel a piramis elkészítése után valóban eljött) kapcsolatban használták a 13 szintes mindent látó piramist, akkor napjainkban miért éppen a Teremtő ellen lázadó, újabb és újabb világrend építő, titkos érdekcsoportok (Római Katolikus Egyházzal egyetemben) kedvelt szimbóluma? Rossz a fordítás? Egy 17 ezer éves, eddig nem ismert nyelvről van szó, így ez sem kizárható.

Valami félreértés történt? Esetleg ez is újabb példa arra, hogy "sátán", illetve követői semmi újat nem tudnak kitalálni, csak Isten munkáját másolni, illetve kifigurázni és a saját céljaikra használni? Esetleg az a civilizáció, mely 17 ezer évvel ez előtt ezt a piramist faragta, a manapság "sátán" néven ismert valós, vagy elképzelt "lényt" tartotta teremtőjének, "fia" eljövetelével pedig az Antikrisztus eljövetelére céloztak?

A piramis alján fura alakban található „pöttyök” szintén elgondolkodtatóak. A pontokból kirajzolódó alakzat a Sirius mellett található csillagok elhelyezkedésére emlékeztet. (Ezen sorok íróját legalábbis.) Talán az ábrázolt csillagképből jön el a Teremtő fia? Érdekes lehet, de például az Afrikában élő Dogon törzs szerint eme kérdésre "igen" a válasz. (Legalábbis az általuk "Teremtőnek" vélt valaki, vagy valami vonatkozásában)

Válaszok helyett újabb és újabb kérdések merülnek fel. Bogozzuk ki őket közösen, ha van kedvetek!

2 megjegyzés:

  1. Engem érdekelne bővebben is.

    VálaszTörlés
  2. Gondolkozzunk:
    A mezopotámiai agyagtáblákat ha stricin jól elemezte és Enki a genetikus teremtette az embert vagy ha nemis teremtette de az akkori ösembert javitotta annak a fia (Enki fia) Ningishzidda= Toth a tanitó. Ha megnézzük Jézus mondásait (Tamás ev.) és cselekedeteit igen erös hasonlatosságot találunk, most vagy azért mert a tanitványi láncba Jézus beletartozik vagy mert összemosták a szóhagyományt a két alaknak vagy ugyan arról a személyről van szó.
    Aztán a talmud Jesuként is nevezik azaz Toth egyik egyiptomi megnevezése Jehuti/Dzsehuti ejtve.
    Egyetlen teremtmény sem lehet isten..azaz a teremtö kiáradás=tüz amit a nap fényében istenként tiszteltünk skytaként még nem egyedüli teremtö mert a viz a levegö mint téridö még nincs jelen.
    Embert ne imédj! Márpedig az anunakik emberek voltak és a mai UFO vendégek is emberek mégha alienként vagy más elnevezéssel különböztetjük meg a földi embertöl.

    VálaszTörlés