2012. december 8., szombat

"Unleash The Beast" – „Engedd szabadon a fenevadat”



 Néhányan bizonyára hallottak már arról a kísérletről, amit japán tudósok végeztek el a közönséges ivóvízen. A kísérlet arról szólt, hogy egy időben egyes vizes palackokra pozitív töltető szavakat, mint például "szeretet", "boldogság" írtak, más palackokra pedig negatív töltető szavakat, mint "halál", "szenvedés" stb... Majd magukra hagyták a palackokat.Adott idő után, megvizsgálták őket, és meglepődve tapasztalták, hogy azokban a palackokban, amire pozitív töltetű szavak, illetve szimbólumok voltak írva, a víz finom és iható volt. Viszont azokban a palackokban, amikre negatív töltetű szavakat írtak, azokban a víz megposhadt, ihatatlanná vált...Elgondolkodtató, legalábbis remélhetőleg az, hogy az emberi szervezet közel 70%-a szintén vízből van...így talán megérne egy kísérletet a sátánista, halálfejes ruhák és tetoválások viselésének hatása is...De talán elsőre ne is bonyolítsuk ennyire túl, hagyjuk is a szimbólumok, szavak "élettani hatásainak" vizsgálatát! Ez egyébként is megérne egy külön jegyzetet, főleg ezekben az időkben, mikor oly divatos például a halálrúna viselése...

Azzal már egyre többen tisztában vannak, hogy az energiaital az egyik legkárosabb folyadék, amit az ember a földön ihat a kóla, fanta és az arzén után.  Viszont a világ nagy része még mindig vakon elhiszi, hogy ha megiszik egy dobozzal, akkor felfrissül, jobban fog koncentrálni és „felpörög”. Elég volt néhány erre utaló reklám szlogen és néhány dollár millió a megfelelő sportemberek és rendezvényszervezők zsebébe ahhoz, hogy pár év alatt ezek a társaságok „világmárkákká” nőjék ki magukat. Elég csak a két legnagyobb márka, a Redbull és Monster példáját említeni. A két cég termékeit nagyjából az egész bolygó issza.

Bevallom néha én is, és szerintem a Redbull „finomabb”, főleg whiskyvel :), de a Monster logojáról most többet tudnék írni, ezért inkább azzal folytatom.


Első ránézésre egy nagyon „jól” megrajzolt „M”, mint Monster betű.

Aztán ha jobban megnézzük olyan, mintha valami karmolás lenne, akár egy "fenevad" vagy valami szörny karmolása. Mindenesetre elég fura alakja van betű szárainak, ritkán látni hasonlót. Ha pedig a szárak kampó-szerű felső részét nézzük, akkor jól látszik, hogy nem egy, hanem három „karmolásról” van szó.  Akár három fejére állított „L” betű. Jól látható, a harmadik teljesen külön is van.(ווו) Ha így nézzük, akkor három egyforma „jel” a márka logója. De jelenthet valamit ez a jel? Érdemes ezzel foglalkozni?
Mivel mégis csak egy multi cégről van, és a Vodafonról is „kiderült” egy-két érdekesség, szerintem érdemes, és ezek szerint szerinted is… aki meg ismeri a héber számokat, az biztosan tudja, hogy ezek csak költői kérdések lehettek.  Viszont, hogy senki se érezze magát hátrányban, ezért néhány szó a héber számokról.


Idézet a „myizrael .info” oldalról:
„A héber betük szám-értéke

A zsidó hagyomány szerint a számokat így az évszámokat betűkkel is jelölik. A
héber nyelvben a betük szám-értékkel is bírnak. A számokat a betük
számértékének összeadásával képezik. A héber betük szám értéke”.

A fenti képre pillantva láthatóak a héber számok; 6-os kiemelve

Vav, akarom mondani hat. Visszatérve a Monster logora és feltevésre, hatszázhatvanhat… Így már mindenkinek egyértelmű, hogy miért erről írok inkább, és nem a whisky-redbull-hoz kötődő élményeimről.  Pedig azok is kemények, mégis eltörpülnek a mellett, hogy Lucifer vagy az Antikrisztus vagy Baphomet, vagy egyszerűen a „fő gonosz” megjelent a világpiacon. :)
Ha lefordítanánk a logot "nyugatira", akkor valahogy úgy nézne, ahogy az alábbi képen látható.

Nem is értem Európában miért nem így használják...


Talán azért mert akkor már túlságosan is "antikrisztusi hangulata" lenne a cégnek?  Főleg akkor, ha a címben már említett szlogent is hozzá tesszük. "666 Monster Energy: Unleash The Beast!"- meredek, igaz?Összegzés képen, van egy egy ital, ami legnagyobb jóindulattal sem nevezhető egészségesnek, ráadásul a csomagolásán ott díszeleg a fenevad száma, amit kinek szeme van látja, hisz emberi szám az...


Visszatérve a ha megnézitek a mellékelt képet, a héber abc-ről, akkor látni fogjátok, hogy az ominózus szimbólum nem csak a hatos számot, de a "v" és "W" betűket is jelöli... hogy is kezdődik itt az interneten minden? www. azaz 666.?

Dham



3 megjegyzés:

  1. Sapkán, kesztyűn is láttam már ezt a jelet. Egy videó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K1R1XCN5RQc#!

    VálaszTörlés
  2. Igen, ha jól tudom DC gyártja nekik. Ken Block révén van ott valami összefonódás.

    VálaszTörlés
  3. Háát,energiaital gyujto vagyok,de kijelenthetem hogy az utolssó 4hónapban tulajdonképpen kb.1 dobozt nyithattam ki osszesen energiaitalból,egyszeruen borzalmaa az íze.xD

    VálaszTörlés