2013. március 15., péntek

Szertan - Ősi magyar szimbólumok

Bizonyítván, hogy a háttérhatalmi, dualista, sátánista -és még lehetne fokozni- tézis és antitézis irányított harcára épülő okkult szimbólumrendszernek van alternatívája, szeretném figyelmetekbe ajánlani a Színia, ősi magyar szimbólumokkal foglalkozó, Szertan című videóját!

"Magyarnak születtél és ez akár hiszed, akár nem felér egy lottóötössel. A magyarságod esélyt ad arra, hogy megértsd a Világegyetem működését, hogy megtaláld és használd a bölcsek kövét. Csupán mert magyar vagy és magyarul beszélsz, bizonyos szinten beavatottnak születtél. Az esély azonban mit sem ér, ha nem élsz vele. Nem elég, ha magyarul beszélsz, meg kell tanulnod, mit jelent valójában az a tudás, amelyet anyanyelveddel automatikusan megkaptál. Ha megérted, megérted, miért élsz. Megérted az emberi élet célját, a Világegyetem felépítését és szerkezetét. Megérted az összes vallás közös alapját és senki nem tud félrevezetni többé azzal, hogy jó pénzért beavat téged a nagy titokba. A magyarságod másrészről kötelez és felelősséget jelent a Föld többi népeivel szemben. Példát kell mutatnod emberségből, hogy hitelesen képviseld a tudást, amelyet a Teremtőtől kaptál. Ebben a filmben olyan tudást ismerhetsz meg, amely kizárólag magyar nyelven érthető, más népek számára csak hosszas magyarázattal és körbeírással érzékeltethető."

forrás:
http://szinia.hu/

2 megjegyzés:

  1. Nézz rá a googlen Színia Bodnár Erika könyveire!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Nektek kerek ez így? Ugyanaz a geometriai rendszer, amit egyiptomi beavatásoknál használtak..., szentháromság, piramisok, stb...

    Mi a véleményetek?

    VálaszTörlés