2013. március 25., hétfő

Vegyifegyvereket alkalmaznak a hódítók?

Az USA és a NATO megszállása, azaz 2003 óta feltűnően megnövekedtek a születési rendellenességek Irakban. Tudósok szerint ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy a megszállók biológiai fegyvereket, illetve uránt és fehér foszfort is használtak/használnak. Melyek természetesen nem válogatnak civilek és katonák között. Az 1925-ben elfogadott Genfi egyezmény többek között ezért is tiltja az ilyen jellegű fegyverek alkalmazását.


Dr. Samira Alani, Fallujah város orvosa szerint, körzetében nagyon súlyos születési rendellenességek tapasztalhatóak az utóbbi években. Az újszülöttek gyakran immunrendszeri- és/vagy szívbetegséggel jönnek a világra. Ugyanakkor az idegrendszeri- és a csontozati rendellenességek száma is megnőtt. Több gyermek is két fejjel született például. A belsőszervek gyakran nem fejlődnek ki rendesen, nem funkcionálnak megfelelően. De az is többször előfordult már, hogy a belsőszervek testen kívül fejődtek ki. Sajnálatos módon a "küklopsz" szó is új értelmet kapott, mivel rengeteg gyermek születik egy szemmel a térségben.
A szemmel látható, egyértelmű bizonyítékok ellenére vajon az Amnesty International-tól elkezdve, a Máltai Szeretetszolgálaton át, egészen az ENSZ emberjogi biztosáig, miért nem tett még senki sem feljelentést ez ügyben, (jó persze, melyik bíróság hozna elmarasztaló ítéletet..?) vagy legalább miért nem igyekszenek tájékoztatni ezen szervezetek a közvéleményt? Hogy a helyszínről "tudósító" médiát már ne is említsük.
Manapság egyre többen, örömmel konstatálják, hogy Kína, illetve Oroszország hivatalosan is egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát, így formálva meg a nyugati hódítók ellenpólusát. Szegény naivak nem sejtik, hogy ezen formálódó világháború, az előzőekhez hasonlóan szintén a háttérhatalom által manipulált, irányított erők között fog zajlani. Ha nem is bizonyíték értékű, de erre enged következtetni, az Oroszország zászlajában díszelgő kétfejű bizánczi sas, illetve a főként Oroszország és Kazahsztán által épülő Eurázsiai Unió is. Kazahsztán fővárosa, Astana pedig egyértelmű építészeti bizonyítékokkal szolgál a "háttérhatalmi befolyásra".
De érdemes feleleveníti a II. világháború végeztével, kvázi annak szintéziseként, konkrétan a Breton Woods-i egyezmény következtében létrejövő globális intézményrendszert is. Melyről ma már egyértelműen kiderült, hogy kiváló alapként szolgált/szolgál a követkő lépésben, talán épp egy harmadik világháború után létrehozandó világkormány kiépítéséhez. A napi események és Albert Pike Mazzininek írt levele szintén ezt a gyanút erősítik. Az Albert Pike által említett pólusok egyre tisztábban látszanak, az ellentét és vele együtt a "feszültség", a folyamatos kontroll alatt tartott felek között egyre inkább fokozódik.
Sok jóra tehát nem számíthatunk! Aki pedig képes akár nyugati, akár a keleti "erők" mellett letenni a voksát, az feltehetőleg nincs tisztában azzal, hogy ezen esetleges háborúban sem az egymásnak feszülő (látszólagos) ellentéteken van, illetve lesz a hangsúly, hanem csatározás végén létrejövő, (előre eltervezett) szintézisen.
Az pedig egy olyan futurisztikus világkormány megalapítása, mely leginkább a transzhumanizmus és az eugenika elvein alapszik, és amit legjobban talán (a beavatott) Aldous Huxley "Szép új világ" című művéből, vagy George Orwell "1984" című írásából ismerhetünk meg. Igen, ez ugyanaz a "szép új világ", amit ma Newage mozgalmak, mint például a Zeitgeist, a Venus Projekt  vagy a Kulturális Kreatívok igyekszenek megszerettetni velünk. A korábbiakból okulva viszont abban biztosak lehetünk, hogy ebből hosszútávon nekünk, a népnek semmi haszna nem fog származni! Talán altató jelleggel, a múlt század '50-es, '60-as éveihez hasonlóan, jut majd néhány boldog békés év, de hosszútávon pont annyira lesz ez is élhető, mint a hatalmosok korábban (saját maguk által generált problémákra) kínált megoldásai, mint például a kapitalizmus, nacionalizmus és kommunizmus. Viszont egy globális szinten centralizált hatalom ellen, mely kvázi rendőrállamként működik, nagyon nehéz lesz majd érdemben felvenni a harcot. Ildomos lenne tehát, míg a lehetőség adott, megtenni a megfelelő lépéseket. Az esetleges háborútól pedig naiv gondolat jót remélni, függetlenül attól, hogy kivel nyeretik majd meg, abból "mi" csak vesztesként jöhetünk ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése