2013. március 8., péntek

Levél Szaniszló Ferencnek

Tisztelt Szaniszló Úr!

Gondolom naponta több száz ilyen levelet olvas, de engedje meg, hogy elsőként én is kifejezzem elismerésemet és hálámat, amiért műsorában rendszeresen olyan kérdéseket feszeget, így hozva azokat köztudatba, amiket a háttérhatalom igyekszik elhallgatni! Rendkívüli bátorságról és elhivatottságról tesz ezáltal tanúbizonyságot. További sok sikert és kitartást kívánok ezen munkájához!

Viszont mivel magam is e téma "kedvelője", kutatója vagyok, ezért szeretném Öntől megkérdezni, hogy miként vélekedik Ön, a szintén a háttérhatalomhoz köthető Rózsakeresztes mozgalmakról, társaságokról? Illetve a hozzájuk és mellettük a Teozófiai Társulathoz és a Lucis Trust-hoz köthető Newage mozgalmakról (Kulturális Kreatívok, Zeitgeist, Venus Projekt, Anonymous)? Melyeken keresztül, a háttérhatalom igyekszik saját maga megoldást kínálni, a korábban szintén saját maguk által generált problémákra. Továbbá ezen és az ehhez hasonló manipulációk segítségével igyekszik a közvéleményt, illetve annak a problémákra adott reakcióit a ként befolyásolni, hogy a háttérhatalom megoldási javaslata szimpatikusnak és logikusnak tűnjön. Ezáltal elérve, hogy az elnyomott nép, egy a már Líbiából és Egyiptomból ismert, és többek számára tévesen "szabadságharcnak" hitt, valójában háttérből irányított forradalom mintájára maga küzdjön meg a háttérhatalmasok céljaiért. Így persze joggal érezheti, érezhetjük majd sajátunknak az ellenség megoldását, az új rendet. Az minden bizonnyal az Ön számára is ismert, hogy ezen Newage mozgalmak célja, a korábban Lenin és a Rockefellerek által már megfogalmazott világforradalom. Melynek egyetlen célja a világ hatalmi struktúrájának megváltoztatása lehet. Világforradalomról lévén szó ennek következménye -logikusan gondolkodva-, egy világkormány lehet. Ezt erősítik a Zeitgeist mozgalom vezetőjének, Peter Josephnek  azon szavai is, melyekkel a mozgalmának célját fogalmazza meg. Az pedig nem kevesebb, mint hogy létrehozna (létre is hoz) a világon szétszórva több forradalmi sejtet, melyeket egy központból irányítva egy világforradalmat robbantana ki...Káoszból rend, új világrend. Skót rítusú szabadkőművesség 33 foka, Ordo ab Chao...Mivelhogy építő mesterek, nem idegen számukra a rombolás sem, hisz a nagyobb építő munkák előtt, gyakran le kell rombolni, a régi, szükségtelenné vált szerkezetet.

Visszatérve fenti kérdésemre, azért részleteztem ennyire, hogy az Ön számára is érthetőek legyenek az aggályaim. Mivel észrevételeim szerint a háttérhatalmi manipulációban kiemelt szerep jut a különböző Rózsakeresztes szervezeteknek, akik szintén a fent részletezett Newage mozgalmakhoz hasonlóan tevékenykednek, és hozzájuk nagyban hasonló filozófiákat terjesztenek.

Ezért szeretném megkérdezni, hogy miként összeegyeztethető az Ön számára, a műsorára jellemző háttérhatalom ellenes hangulat, és az a tény, hogy Ön rendszeresen vendégül lát, egy rózsakeresztes kötődését nyíltan vállaló, a keresztény tanításokkal szembemenő személyt? Nevezetesen Balogh Bélát, a nemzetközi Fehér Sas Páholy magyarországi mesterét.

Bizonyítván idéznék egy Balogh Bélával készült interjúból!

"- Mit lehet tudni a Fehér Sas Páholyról? Minden ilyen közösség valami titkosságot sugall, valami rejtélyességet. Milyen filozófia rejlik mögötte? A Rudolf Steiner féle gondolkozásmódhoz, az antropozófiához állhat közel?

- Pillanatnyilag ennek is a részei, de a Fehér Sas Páholy tanítása és gyakorlatai ennél sokkal messzebbre mutatnak. Sokkal inkább nyugszik a Rózsakeresztesek filozófiáján."

Teljes cikk:

http://www.fenyportal.hu/cikk.154.balogh_bela_interju_a_feher_sas_paholyrol.html

Alábbi linken pedig a Fehér Sas Páholy honlapját tetszik tudni elérni. Megnyitás után rögtön szembe jön egy Remfa, vagy Romfa csillag, amiről a Biblia elég egyértelműen fogalmaz, idézném:
 "Inkább Moloch sátrát hordoztátok magatokkal, s Refán isten csillagát, a bálványokat, amelyeket magatok faragtatok, hogy imádjátok őket. Ezért Babilonon túlra űzlek benneteket."
ap.csel.: 7:43

Az pedig hogy a Remfa csillagot a föld szimbólumára helyezik, további kérdéseket, aggályokat vethet fel, de nem célom most ezt részletezni. Az sejthető, hogy Szaturnusz, vagy a Bibliai idézetnél maradva, Molok vagy Remfán "világuralmára" utal. 

http://fehersaspaholy.hu/

Az anyapáholy oldala, szinten Remfa csillaggal, ami egyébként megtalálható a korábban már említett Helena Petrovna Blavatsy féle Teozófiai Társulat emblémájában is. 

http://www.whiteagle.org/

Alábbi linken pedig a Fehés Sas Páholy jelvénye, pontosabban csillaga, ami egyértelmű hasonlóságot mutat a york rítusú lovagok, egész pontosan Szuverén Málta Lovagok jelvényével.
A york és skót rítus találkozása, egy a  rózsakeresztesekhez köthető páholyban egyáltalán nem meglepő, hisz tudomásom szerint, rózsakeresztes mester az lehet, aki eléri skót rítusú szabadkőművesség 25. fokát, ez pedig már egyértelműen elég magas szintű beavatottságot feltételez. Így érthető, hogy ezen mesterek már nem játszák, az egyébként általuk oly kedvelt (hégeli) dialektikus játékot, amit mi leginkább a politikából, egész pontosan a "jobboldal" és "baloldal" (tézis-antitézis) (irányított, ál) szembenállásából, és a kettejük (irányított) "csatájából" létrejövő szintézisből, azaz az országunk, a Hazánk egyértelmű, szisztematikus hanyatlásából ismerhetünk.



Bízom benne, jobba mondva remélem, hogy az Ön számára sem lesznek közömbösek és ismeretlenek, az általam feljebb részletezett "veszélyek", problémák! Amennyiben mégis, utólagos engedelmével javaslom Drábik urat is megkérdezni ez ügyben!

Bízva megtisztelő válaszában, üdvözlettel:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köszönöm sorait, kedves Nézőm!
Továbbítom levelét Balogh Bélának.
Üdvözlettel
Szaniszló Ferenc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szép jó estét!

Igazából a levél Önnek szólt, de ha már így alakult, szívesen meghallgatom, elolvasom Balogh úr válaszát. Ki tudja, talán valamit félreértettem, vagy éppen valamit nem értek...Bízom benne, hogy Balogh úr segít tisztázni, ezen esetleges félreértéseket!

Viszont az Ön véleményére is kíváncsi volnék, nem véletlen Önnek címeztem a levelemet!

Tisztelettel:

31 megjegyzés:

  1. A levelet először nem nyílt levélnek szántam, viszont mivel Szaniszló úr is továbbítottam egy harmadik személy részére, ami természetesen nem baj, hisz Balogh úr is érintett a kérdésben, de ti/mi is azok vagyunk, ezért utólag úgy gondoltam, én is tájékoztatom az illetékeseket.

    VálaszTörlés
  2. Udv. Mindenekelott gratulalni szeretnek a nivos cikkekhez,csupan tegnap ota ismerem ezt az oldalt,maris tetszik.Az altalad megfogalmazott kerdeseket mar en is feltettem Szaniszlo Ferencnek,valoban buzlik ez az egesz.Valami olyan valaszt kaptam,hogy nyilvan felreertettem valamit,hiszen az altalam kifogasolt adas egy sorozat reszet kepezi,igy nem lathatom at az egeszet.En is megfogalmaztam a ketsegeimet ezzel a new age-es iranyzattal kapcsolatban,hivatkoztam keresztenysegre is,dehat hiaba.Feltunt,hogy az utobbi idoben egyre tobb a mellebeszeles a Vilagpanorama keretein belul is?Egy sor fontos esemeny mellozve van,helyettuk inkabb ez a Balogh Bela kap szot,hogy beoltsa a jonepet az altala kepviselt szellemiseggel.Nos igy allunk.
    Udvozlettel Gerley Gabor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szergény Feri elmebaja, a kommunista időszakában még nem volt ennyire nyilvánvaló, de később egyre súlyosabb lett.

      Törlés
  3. Igen, egyre inkább úgy néz ki, hogy a Világpanorámát egy szókimondó, szinte szélsõségesen hazafias adássá tegyék, amit több százezres nézõséget épít ki a hazafiás táborból, majd lassan elkezdik oldani õket a New Age tanokkal, mintha abban lenne a megoldás.

    VálaszTörlés
  4. Az is meggondolásra érdemes, hogy Szaniszló úr milyen könnyen átpasszolta a kérdést Balogh Bélának, holott a kérdés nem hozzá intézted. Ez is mutat valamit, legalábbis nagyon elgondolkodtató. Várjuk a folytatást, ha lesz.

    VálaszTörlés
  5. Ugyanazt a maszlagot vetítik mindkét (ál)oldal elé. A liberós baloldal kapja, a zeitgeistet, anonymust, venus projectet, jobbos józsik meg az Avatarát, Balogh Bélát, Szántai Lajost. Így mindenki arra vágyik és azért küzd majd. Közben párhuzamosan elhitetik velük, hogy igazából a "másik oldal" hibájából nem lehet ilyen "szép" az élet. Egymásnak feszülnek, viszont a "csata" "végeredménye", hála korábbi, egységes manipulációnak, teljesen irrelevánst. "Világkormány lesz, ha tetszik, ha nem!" (Természetesen azon vagyunk, hogy az iménti Warburg idézetet pár éven beleül hivatalosan is a XX. század legnagyobb marhaságának nyilváníthassuk.)
    Igen, Szaniszló reakciója engem is meglepett. A legvalószínűbb az volt, hogy semmilyen választ nem kapok, aztán az, hogy valami mellébeszélős leoltós szöveget kapok válaszul. Arra egyáltalán nem gondoltam, hogy egyből "be leszek mutatva" az illetékes "mesternek". Arra meg végképp nem, hogy tőle is választ kapok. Az már persze a korábban kalkulált semmitmondós volt, de majd a válaszommal együtt ti is elolvashatjátok.
    Egyébként köszönöm megtisztelő figyelmeteket! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Dham ! Nem tudom, hogy ez a levél közre lett e már adva, mert kíváncsi lennék rá. El lehet olvasni ? Ez a Blog eszméletlen. Végre egy magyar keresztény NWO ellenes és leleplező (apokalipsis) oldal.
      Gratulálok ! Hajrá, csak így tovább, az Úr útján ! Az Atya Isten, és az Ő Fia, Szent Szellem által legyen veletek, és adjon erőt, bölcsességet, kegyelmet, védelmet, és hatalmat ! A legyőzöttek (mert le vagytok győzve mind, a Jézus nevében!) fölött, és a jóakaratú emberekért.
      Üdv

      Törlés
  6. Szamomra az a kerdes,hogy ki penzeli az Echo tv-t,nyilvan van valami iranyvonal,amihez tartaniuk kell magukat,ha jol sejtem,akkor ok is csak prostik,valakinek a ...Erdemes megnezni a masik musorukat,a Heti merleget is,az sem akarmilyen. Nyilvan ok a nyugtato szerepet toltik be a mediaban,de mint tudjuk,a nyugtatoknak mellekhatasuk is szokott lenni...Eleg kiabrandito ez az egesz.Sok sikert az oldalhoz,vagyis sok gyumolcsot es erot kivanok hozza!

    VálaszTörlés
  7. Az neked mit jelent, hogy a keresztényi tanításokkal megy szembe? Az ószövetségiekre gondolsz csak,vagy Jézusi tanításokra is? Vagy az ős kereszténységre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Udv.Mivelhogy nem igazan nevezted meg az uzeneted cimzettjet,hat magamra vallalom ezt a szerepet.Mindenekelott azt kell tisztazni,hogy a kereszteny ertekek nem szubjektivek,vagyis nem az en velemenyem a mervado ezugyben,hanem a Biblia,annalis inkabb,mert az az alapja a kereszteny tanitasoknak.Oszovetseg? Ujszovetseg? Jo kerdes.Azt gondolom,hogy a ketto egyutt ertelmezheto igazan,plane,hogy maga Jezus is hivatkozik az elobbire,tehat nem elvetendo.Manapsag nagy divat a Bibliabol szemezgetni tetszes es mondanivalo szerint,azt gondolom,hogy a teljes osszefuggeseben kene megvizsgalni ezt a kerdest es nem csak ugy tavolrol piszkalgatni a felszinet a temakornek.Ezt persze nem Neked cimzem,inkabb csak altalanossagban ertem,valaszolva bizonyos mai tendenciakra. Harom teruletet emeltel ki,az Oszovetseget,a jezusi tanitasokat,majd az oskeresztenyseget,az a helyzet,hogy ez a harom egy es oszthatatlan egyseget alkot,tehat kar szetvalasztani oket.Az Oszovetseg tele van a Jezusra utalo es Ot igero igeversekkel,maga Jezus az emmausi tanitvanyoknak az Oszovetseg alapjan jelenti ki Onmagat,az ujszovetsegi tanitasok tele vannak utalasokkal az Otestamentumra vonatkozoan. Az egesznek megis a kozpontja maga Jezus. Az elvaltozas hegyen megjelenik Jezusnak es a tanitvanyoknak Mozes es Illes nem kis felelmet keltve a tanitvanyokban,de mire folneznek,mar csak Jezust latjak es egy hang szol hozzajuk,"ez az en szeretett fiam,ot hallgassatok",vagyis az O tanitasait kell elsosorban figyelembe venni,azok alkotjak a mercet,nem Mozes,sem Illes,bar mindketto teljeserteku Isten szemeben,mgis csak elofutarai Jezusnak.Manapsag Mozesre is olyan csunyan neznek nemelyek,pedig ha valaki elolvassa a ravonatkozo reszeket,akkor egy pozitiv szemelyiseg bontakozik ki,ugyanez igaz Illesre is,bar ot nem piszkalja senki...Elnezest,egy kicsit bobeszedure sikerult a valaszom!
      Udv.

      Törlés
    2. Köszönöm a válaszod, bár nem értek vele egyet. Én nem vagyok sem teológus sem biblia kutató, úgyhogy egy előadást tudok csak a figyelmedbe ajánlani és az előadó könyveit! http://youtu.be/h38sImKXHjE

      Törlés
    3. Koszonom,meg fogom nezni az altalad ajanlott videot,annal is inkabb,mert valahogy az utobbi nehany napban minduntalan belebotlottam a neten.Igy eloljaroban csak annyit mondanek,hogy meggyozodesem,hogy az Isten minden nephez szemelyhez szoloan,az adott naciora szabottan viszonyul,tehat peldaul a mongolok is vagy az indianok is a maguk nyelven es kulturajan keresztul kapjak a felsobb infokat,ugyanakkor vannak egyetemes ervenyu ertekek is...Megegyszer koszonom!
      Udv.

      Törlés
  8. Poór László!
    Azt ajánlom, gondolkodj el némileg azon, hogy kiknek áll legnagyobb érdekében a kereszténység támadása. A háttérhatalmi elit luciferiánus, azaz, sátánimádó. Sátán a Biblia Istene ellen lázadó, hatalmas erõvel felruházott lény. Gyûlöli Istent, ahogyan a háttérhatalom és a sátáni papság (rózsakeresztesek, szabadkõmûvesek, New Age, meg az összes, felsorolni is hosszú ezoretikus bagázs).
    A Biblia szisztematikus támadásoknak van kitéve, félre van reprezentálva, általában a zsidókra hivatkozva, mert az elit céljait ez szolgálja. És az “ébredési” oldalaknak egy jellegzetessége, hogy azokon is feltûntek az ilyen bibliaellenes megnyilvánulások. Ennek az oka lehet részben a tudatlanság, de egyre nyilvánvalóbb, hogy a dialektia , vagyis a megosztás elve is alkalmazva lett bizonyos dezinformátorok által.
    A fenti cikkben már az elsõ olvasáskor nekem is kitûnt az az ominózus sor, mert a trendek ismeretében tudtam, hogy arra reagálni fognak sokan és kissé sarokbaszorítja a cikk íróját, mert elvárják majd az emberek, hogy magyarázatot adjon mit éret alatta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És kiknek állt érdekében évszázadokkal ezelőtt a kereszténység és a biblia teljes átformálása a mostanira? Azért te is elgondolkodhatnál, hogy a kereszténység nevében hány népet irtottak ki és gyarmatosítottak, hány tudóst küldtek máglyára, mert nem az egyház által képviselt dogmákat tanították. Azért ez nagyon messze áll a Jézusi tanításoktól, viszont az ószövetségivel megegyezik. Szóval nehogy már annyira el legyünk dőlve a júdeókrisztianizmus eddig felmutatott erkölcsétől és vívmányaitól.

      Törlés
    2. "hány tudóst küldtek máglyára, mert nem az egyház által képviselt dogmákat tanították"

      hányat?

      Törlés
  9. Komoly kerdeseket feszegetsz es sokmindenben egyet is ertek veled,azonban a bibliai tanitasok,vagy maga a Biblia nem okolhatok azokert a tettekert,amelyekkel kapcsolatban egyebkent nagyonis jogosan szot emelsz. Nezd meg,olvasd at a Bibliat es ra fogsz jonni,hogy a ketto kozott eg es fold a kulombseg! Nyilvan az Oszovetseg egy sokkal nehezebb olvasmany,de nem lehetetlen megerteni,raadasul az is Jezusra mutat (elore) ugyhogy ha alaposan attanulmanyozod,akkor ra fogsz jonni,hogy meg a judaizmus sem bibliai,mint ahogy az immar ketezer eve regnalo intezmenyes egyhaz sem. Mindkettonek azonos,kisiklasai vannak es voltak,ez az emberi tenyezon alapul meglatasom szerint,pl. hatalom, es egyeb motivaciok. Maga Jezus is szembekerult ezzel a fajta vallasossaggal,meg is mondta a problema okat,hogy az Isten torvenyeit folcsereltek a hagyomanyaikkal,igy semmisse tettek az istenit az emberiert. Nem az Oszovetseg,vagy az Ujszovetseg az oka a vallasos elfajzasoknak,hanem az azoktol valo elteres. Azert kivancsi lennek,hogy a mai bibliakritikusok kozul hanyan olvastak el a Szentirast legalabb egyszer,sajnos az a gyanum,hogy nagyon kevesen. Ezt merem allitani akar az oly nagyra ertekelt Szantai Lajosra is,aki gyakran idez a Bibliabol,de valahogy mindig rosszul,noha nagyon sok jo meglatasa van,be kell lassam.Ugyanezt megfigyeltem az ujabban az orszagot es a vilagot ellepo,a semmibol elokerulo nagy tanitoknal.
    Nem becsuletes ugy itelkezni,hogy nem ismerjuk meg reszleteiben a masik allaspontjat,vagy ervrendszeret!Az sem becsuletes,ha osszemossuk a forrasanyagokat a rajuk rosszul epitett strukturakkal. Sajnos nagy a tudatlansag mostanaban es ezt nem sertesnek szanom,csupan megallapitom.
    Ajanlom atolvasni a teljes Irast!
    Udv.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Poor Laszlo!

    Az altalad ajanlott videot megneztem,valoban sok jo dolgot mond az az uriember. Sajnos megsem erinti a dolgok lenyeget! Idezi Jezust,megemlekezik az O nagysagarol,de valahogy hianyzik belole a jezusi tanitasok magja,vagyis hogy nyilt utat kaptunk az Istennel valo kapcsolattartasra Jezuson keresztul,vagyis Oaltala. Ez nem teologiai kerdes,olyan egyszeruen adta at az Ur ezeket a tanitasokat,hogy meg egy egyszeru pasztor,vagy halaszember is megerthesse. Meggyozodesem,hogy a teologia az egy emberi talalmany,mert mi emberek szeretjuk tulbonyolitani a dolgokat.Ezen erdemes lenne elgondolkodni mindenkinek! Nem ujkeletu ez a problema,nyilvan egyidos az emberiseggel,talan eppen ezert illene mar tanulnunk belole.Az,hogy a keresztenyseg igy elfajult,tobbekkozott ennek tudhato be,de ezaltal eveszitette a lenyeget,a jezusi azonossagat.Ebbe az identitasba nem fer bele az intezmenyesseg,vagy vallasossag,jol illusztralja Jezus foldi elete,majd kesobb a korai keresztenyeke is...
    Udv.

    VálaszTörlés
  11. Teljesen egyértelmű,hogy Szaniszló Ferenc a luciferista illuminati ügynöke,ezt minden kétséget kizáróan állíthatom,nagy buzgalommal,örömmel és segítőkészséggel kellett volna válaszolnia a kérdéseidre,hogy lerántsa a leplet a illuminati erőiről,ezt pedig nem tette.Miért is tette volna,hiszen nem ezért fizetik őt,hogy saját luciferista páholya,testvériségi rendje ellen menne?Ezt már nem engedik meg neki,ő nagyon is tudja jól hol a határ ,meddig mehet el ezekben a kérdésekben és az általad feszegetett dolgok már jóval túl mutatnak azokon a távlatokon,amit neki megengedett lenne ez ügyben.Szándékosan ugrattad kia nyulat a bokorból,mint egykoron hitler telekit aki főbe lőtte magát,vagyis hát meggyilkolták valójában,de mindig is kell valami frappáns,jól beadható hazugság a birka tömegeknek uyge bár....Szaniszló is nagy valószínűséggel ennek tarthatott téged ,vagyis hát szeretett volna ennek tartani,mert hát felettébb kínos kérdéseket efszegettél nála és ezzel kiütötted a biztosítékot.Ne hidd,hogy Drábik nincs vele,nagyon is a háttérhatalom embere ő is,már rég halott lenne ,mint szaniszló is,amilyen messze elmernek menni beszédeikben ez kétségtelen és annyira nyugodtak közben,mint ha őket semmi baj nem érheti,mint ha felettük lenne az a luciferi esernyő és hát afelől sincs semmi kétségem,hogy ez nagyon is felettük tartják valakik a háttérből....Én nem tudnák ennyire nyugodtan mosolyogva beszélni ezekről a dolgokról,mivel pontosan tudom mire képesek ezek és hogy mennyire nem játszanak,ezek nagyon gyorsan elteszik az embert az útból.Tehát akik ezekről a dolgokról beszélnek ilyen hosszú időkön át és sértetlenek,ez nem azért van,mert annyira szerencséseka túlélésben,hanem mert le vannak védve az illuminati álltal,mint a bilderbergek is, nem eshet bántódásuk.Szaniszló azért ne feledjük el,hosszú időn át a mainstream mózes 1en dolgozott,ami rothschild kézen van ,az alatt simán bekerülhetett egy illuminatis páholyba....közben ment a színjáték kirugták,vissza vették kirugták,hogy minnél hitelesebb legyen az ébredező embereknek és megbízzanak benne.Tökéletes ügynök a számukra..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a paranoiad kezd elhatalmasodni. Ezt irtad: "pontosan tudom mire képesek ezek és hogy mennyire nem játszanak" Honnan a fenebol tudnad olyan pontosan? Mennyire engednek a kozelukbe egy magad fele halandot az Illuminatusok? Honnan a fenebol tudhanad, hogy milyen logika alapjan mozgatjak a figurakat? Hogy irhatsz gyaltalan le ilyen hatarozottsaggal valamit, amikor ez nyilvanvalo tulzas? Ez az egy kijelentesed, megkerdojelezi a tisztanlatasodat szamomra. Aztan itt van, amiben annyira egyetertetek. Balogh Bela kapcsan rendult meg a bizalmatok Szaniszloban. Gratulalok. Miert zarja ki az ezoterikus gondolkodas Isten letzeset? Eppen ellenkezoleg. Mernokkent vilagit ra Isten letezesere es zarja ki az evolucio lehetoseget. Logikai uton jut el Itenig, nem a vak hit alapjan es nem a Biblia alapjan. Mit akartok a Bibliatol? Mit akartok attol a konyvtol, ami Jezus eletet teljesen elferditve talalja? Mai szabad gondolkodasu vallastorteneszek akik mertek megkerdojelezni a "Szent Bibliat" allitjak, hogy az eredeti tekercseken szereplo szoveg, mintegy 5%-a szerepel a jelenlegiben es az is hozza van igazitva a regmult elitje erdekeihez. Erdemes megnezni AVATARA eloadasat a Bibliarol es lehet gondolkodni. Szaniszlo a leghelyesebben cselekedett, amikor igy reagalt a provokaciora. Balogh Belaval is egyetertek, hogy nem probalta meg magyarazni a szamara nyilvanvalot milliomodszor is.

      Törlés
    2. Mikor esik már le, hogy a szabadkőművesek nem a mi érdekeinket szolgálják, hanem az új világrendet? Balogh, fehér sas páholy, de semmi probléma???

      Törlés
    3. Baloghról azt állítják, hogy a SECURITATE ügynöke. Az pedig sokat elárul...

      Törlés
  12. Erdekes meglatasok,kenytelen vagyok egyeterteni az altalad irtakkal.Szomoru,hogy igy all a helyzet,de egyuttal erot is ad,hiszen az ember nem fugghet masoktol. Sajnos mindenhol ugyanezt latom,be kell vallanom,hogy mar eros gyanakvassal es csak komoly elemzesek utan tudok hinni az emberi szonak,hiszen itt mar semmi sem az,aminek latszik.
    Nincs tobbe olyan,hogy jo,vagy rossz oldal,mindket oldal csak szinhazi kellek a mi szorakoztatasunkra. Ideje lenne valami stabil,megbizhato igazsag utan neznunk!Nem veletlen,hogy az egyik kedvenc dogmajuk a relativitas elmelete,valoban minden viszonylagossa valt,vagy azza tettek.Udv.

    VálaszTörlés
  13. Egy évvel megkésve vetödtem erre a helyre.
    Örülök, hogy másnak is szemet szurtak ezek a hös-magyarok és összeesküvés szakértök.
    Kérdéseim mik felmerülnek ezeket az elöadásokat látom:
    honnan e hirtelen érdeklödésük és szakértelmük a tárgykör iránt és -ról ?
    Szaniszló valamikor ipper pálként kezdte pályafutását, de akkoriban egy kukkot nem szól a háttérhatalomról (és hogyan tudta véka alá rejteni manapság elöadott világ nézeteit? merthát aki akkoriban nem volt KISZtag és pártvonalas, az nem küldözgetett tudositásokat Moszkvából......)

    A másik kérdés:
    hol (honnan és hogyan) szerezte Szaniszlo az ö tudományát a háttérhatalomról ?
    Elöadásaibol kinyilvánul, hogy ö történelmet, adatokat, okmányokat nem olvasott, hanem csak egyszerüen felkérödzi és szajkózza amit a magyarországi vezér-kufártól, Drábiktól hallott.
    Az egyszer KISZtag, másszor szabat-europás, utána meg hösmagyar Drábik ugyszintén nem olvasta tanulmányozta a dolgokat amikröl könyveket árul és amiknek szakértöjenként adja elö magát. Egyszerüen az angol nyelvü kufárok süketségeit kérödzi és szajkózza. Forrásként jelöli Ralph Eppersont, Ed Griffint, Bill Stillt. E három hamiskártyás madárka az összeesküvési ipar kirivó esetei. Egyikük sem járt könyvtárban, egyekük sem olvasott elsödleges forrás anyagokat.

    harmadik kérdés:
    Amig könyveladás lehetöség nem volt, se Drábik, se Szaniszló, se Bunyevácz Zsuzsa, se más egy szót nem szól. Miért ?

    VálaszTörlés
  14. Üdv minden miamanó olvasónak és köszönet dhamnak a jó blogért!

    A kereszténység-Biblia témakörrel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy történelmi útját és szerepét kellene megnézni, és akkor egyből látható lenne, hogy történelmi szerepét betöltötte, a világ felforgatottságának jelenlegi állapotában már egyszerűen nincsen rá szükség! Eleinte saját magát járatta le, később segítséget kapott kívülről. Próbált ellene védekezni a maga módján és eszközeivel, de az az erő, amely életrehívta és a háttérből irányította ugyanaz volt, amely visszaszorítása mellett döntött. Tehát azt kell látni, hogy a judeo-keresztény vallás és szent könyve annak az erőnek, történelmi mozgalomnak volt az eszköze, amely mára már nyíltan színrelépve félretolja a szükségtelenné vált eszközt és módszert.

    Az Istenhit kérdéséhez:

    Meggyőződésem, hogy a kinyilatkoztatáson alapuló vallások alapvetően félrevezetik híveiket azzal, hogy egy külső istenképet mutatnak fel számukra. A külső istenkép hatására transzcendenciájuk tárgyát és témáját magukon, saját lényükön, lelkükön kívül keresik. Ezzel egyrészt saját lényük teremtő képességének tudatát veszítik el, másrészt pedig a kifelé irányuló figyelem egy külső megfelelési kényszert is jelent számukra, amit az egyház a maga eszközeivel nem csak elvár, de ki is kényszerít! A vallásos ember számára végül nem saját lelkiismerete és a természethez való őszinte viszonya lesz a szellemi iránytű, hanem a külső tekintélynek és elvárásoknak való megfelelés, a külsőleg sugallt képek alapján. Ebben az önfeladó életmódban pedig elsikkad a transzcendencia igazi lényege, ami önmagunk megismerését, életfeladatunk, küldetésünk megértését, az egyéni életeink sorának felismerését jelentené! Ezért aztán szellemileg zombivá válva könnyedén gyilkolgatjuk a más hiten lévő népeket, kommunistázunk és fasisztázunk, romboljuk a természetet, feléljük az erőforrásokat, és leszünk ideális fogyasztók. Mindezt abban a hitben, hogy úgyis csak egyszer élünk! Ezért aztán mindent megengedhetőnek tartunk magunk számára. A fenti gondolatmenet pedig segít megérteni, miért voltak a kinyilatkoztatott vallások az emberiség rabszolgasorba taszításának szellemi-lelki eszközei.
    Ha felismerjük, hogy ez a kifelé irányított figyelem mennyire megfelel a minket irányítók szándékainak, akkor sok minden világossá válik! Először az, hogy miért élvez kiemelt támogatást a televíziózás műszaki fejlesztése! Meglepődve vehetjük tudomásul, hogy szinte mindenről van véleményünk - a tv-ből, rádióból, újságokból. Aztán arra is ráérezhetünk, hogy mindennapi életünk hajszoltsága arra is nagyszerű lehetőséget nyújt az irányítóinknak, hogy minél kevesebb idő- és mód legyen gondolkodásra, elmélkedésre. Tehát már nincsen szükség a vallás által nyújtott szellemi dekondícionálásra, mivel azt megteszi kaotikus életritmusunk, a ránk zúdított információk özöne!

    Megosztás és vallásosság:

    Antenor írta: "A Biblia szisztematikus támadásoknak van kitéve, félre van reprezentálva, általában a zsidókra hivatkozva, mert az elit céljait ez szolgálja. És az “ébredési” oldalaknak egy jellegzetessége, hogy azokon is feltûntek az ilyen bibliaellenes megnyilvánulások. Ennek az oka lehet részben a tudatlanság, de egyre nyilvánvalóbb, hogy a dialektia , vagyis a megosztás elve is alkalmazva lett bizonyos dezinformátorok által. "

    A megosztás már azzal megkezdődött, hogy egyes vallások magukat "igaz"-nak nyilvánítva, másokat pogányként üldöztek. Ehhez a Biblia szisztematikus támadásának semmi köze! Azonban, ha már a Biblia támadásánál tartunk, akkor utalnék a dham által feltett ábrára, amely a titkos mozgalmak hierarchiáját mutatja. Ebben mind a kinyilatkoztatott vallások (World Council of Churches), mind pedig az egyéb vallások (boszorkányok, varázslók, hinduizmus, buddhizmus, etc.) befolyásolási kapcsolattal rendelkeznek a középső oszlop különböző szintjei felől és rajtuk keresztül a New Age mozgalmak felé! Tehát a vallás és a Biblia elleni szisztematikus támadások okainak megértéséhez elég az ábrának az értelmezése!

    VálaszTörlés
  15. Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata című könyvében egy CD mellékleten található hanganyag egy tudati kondícionáló tréning, melynek szerepe hibás és káros beidegződéseink felülírása. Valamikor én is kézhez kaptam a könyvet és a CD-t, hogy alkalmazzam. Belenéztem és egyből rájöttem, hogy én már ezt a könyvet a boltban is visszatettem a helyére, már ott sem teszett. Mivel a könyv tulajdonosát sem becsapni, sem indokolatlanul visszautasítani nem volt kedvem, ezért elhatároztam, hogy ellenérzéseimet leírom. Ebből az anyagból teszek közzé néhány gondolatot, ami egy hozzászólás keretei mellett alkalmas lehet az elutasítás okát és a Balogh Béla féle szereppel kapcsolatos fenntartásaimat magyarázni.

    "A bevezető gondolatok lényeges kérdést feszegetnek. A kérdés lényege: "el tudod-e fogadni azt ami elhangzik?"
    Az emberek többsége a mantrák átolvasása után konformista módon rábólint, hogy: igen. Hiszen csupa olyan dolgot lehet olvasni a mantrákban, amikkel egyet lehet érteni. A pozitív jövőkép érdekében elfogadja a refrén állítását is: "Világomban minden rendben van." Pedig lényeges dolgok nincsenek rendben! Mondhatni, semmi nincsen rendben!

    Általános hibája a konfekcionált mantráknak, hogy a meglévő helyett egy másfajta hit-rendszer kiépítését végzi el, holott egyediségünk nem csupán tulajdonságainkban, hanem körülményeinkben is megnyilvánul, ami személyre szabott problémákban, hibákban és erényekben mutatkozik. Ezért biztos vagyok benne, hogy ez a mantra kollekció csak mintának jó, amennyiben talán senki számára nem elfogadható maradéktalanul minden egyes tézise. Erre a gondolatomra látszik utalni BB. azon kijelentése, miszerint mélytudat frissítésnek nevezi és utal a rendszeresség szükségességére. Egyet is lehet érteni a tudat-tisztítás szükségességével, de nem olyan módon, ahogy azt feltálalja a fogyasztók asztalára. A tudat-frissítésnek személyre szabottnak kellene lennie! Ellenkező esetben egy újabb tudatmanipuláció veszélye fenyeget.

    Az új szentháromság nála a szépség, a jóság és a tisztaság. Nekem a szabadság, egyenlőség, testvériség hármasságát idézi, amiről mára bebizonyosodott, hogy csupán a tömegek feltüzelésére szolgáló jelszavak voltak, politikai megvalósulásra soha nem kerültek. A természettudományok mára eljutottak a holografikus világegyetem gondolatában minden létező egységének felismeréséig. Ebben a világképben a szabadság, egyenlőség, testvériség fogalmai jobban leírják a létezők egymáshoz való viszonyát, viszont politikai felhangja miatt elértéktelenedett, ezért használata kerülendő. Ennek ellenére a mélytudat kondícionálására, a világegyetemben való helyünk és a többi létezőhöz való viszonyunk tudatosítására alkalmasabb, mint a pusztán esztétikai kategóriát jelentő fogalmak. A szépség, jóság és tisztaság a világegyetemnek alapvető tulajdonságai, amelyeket csak mi emberek (és egyéb, "értelmes" lények) szennyeztünk be tevékenységünkkel. Ezért, amint életünk és tevékenységünk egyre inkább harmóniába kerül a világegyetem egységével, ezek a fogalmak visszanyerik tartalmukat. Ebben az értelemben tehát következménynek kell tekinteni őket, nem pedig célnak!
    (...)
    Az egész mantra gyüjtemény egy nemzeti gondolatoktól és törekvésektől megfosztott, a közösség javát csak a meglévő erőviszonyok mentén támogató, alapvetően a beilleszkedést és nem pedig az egész igazságtalan társadalmi, politikai és gazdasági berendezkedést, egyenlőtlen elosztási viszonyokat megváltoztató magatartás tudatalatti megerősítését, kondícionálását végzi el. Különösen árulkodó ebből a szempontból a mantrák refrénje, miszerint "Világomban minden rendben van." "

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit bírálsz, az lehet az előnye is. Embernek íródott, arra számított, hogy sok nyelvre fogják lefordítani. Azoknak, akik nem tudnak önállóan kivergődni bajaikból. Neked nincs szükséged rá. A jelenidő használata -Világomban minden rendben van - pedig azért szokásos (nem csak ő teszi), mert a jelenlegi tudás szerint az agy azt tudja a legjobban értelmezni. Amennyiben a gondolat teremtő erejű, úgy kell az óhajtott dolgokra gondolni, hogy az már megvan. Ha mindennap azt mondanád, hogy "lesz", úgy járnál, mint a mesében a Halál, akinek felírták az ajtófélfára, hogy HOLNAP elviheti a ház gazdáját.

      Törlés
  16. Nos Szaniszlót jól kipenderítették az Echo Tv-ből is.Ja én is Kiszes voltam, mert abba születtem bele, akkor az nem saját választás, döntés volt, azt kellett csinálnunk, egyébként is összehazudoztak nekünk töri órán minden félét. Most, hogy már öregecske vagyok, a saját bőrömön megtapasztaltam sok mindent, egész más szemmel nézek a világra, vallásra, politikára, a háttérhatalmat kiszolgáló elitre, az ebutított és lezüllesztett embertömegekre. Ami erőt ad, az a tiszta erkölcs és a lelkiismeret.

    VálaszTörlés
  17. Igaz "nem vittem semmire" egyszerű hétköznapi asszony vagyok, de nyugodtan alszom éjjel.

    VálaszTörlés
  18. Ami biztos iranytunek szolgalhat itt, Magyarhonban, ugyanugy mint mashol is az,hogy barmilyen fizetett media vagy hir-kozpont valamilyen kontrol alatt van: vagyis a dialektikus iranyitok kezeben van. Egyebkent letezik egy Echo nevu Radio media lancolat az USA-ban is, ami latszolag igen szimpatikus az ebredezo emberkek szamara. De ha kozelebbrol megvizsgaljuk, kiderul, hogy nagyon korlatoltak a megengedett musor temak ott is.
    Kirugtak Szaniszlot, de az is lehet, mashova fogjak helyezni, ha valoban ugynok. En rakerdeznek arra is, vajon az a nagyon hangos Drabik kiket kepvisel? Nagyon durva (meg a neve is). Aldas, ero es egeszseg mindenkinek, foleg a blog irojanak!

    VálaszTörlés
  19. Csak a jelképekhez szólnék hozzá, mivel TVm nincs meg máshoz ugyse értek bár a jelképeket is hanyagolom ha lehet.
    Nézzük a fehérsaspáholy 8 águ csillagán a 4 águ kereszt mindkettö stilizálva diszitve.
    A 8 águ Szüz Mária csillaga a 4 egyenelö száru kereszt pedig a föld jele.
    Az hogy ugyan ugy kisajátitják és átkriszkasszolják mint a napkeresztet...majd lesz annak is ideje vége ugyan ugy ahogy a szvasztikát meghamisitásánál is volt.
    Hogy a malmok lassan örölnek a kozmikus terepeken.....? Ami csoszog az JÖN!.

    VálaszTörlés